Ga naar de inhoud

Samenwerking Lijfstijlcoaches en 360digitaltwin.nl

Samenwerking tussen Lijfstijlcoaches en 360digitaltwin.nl voor verbetering online zichtbaarheid

Deurne, 11 mei 2023 – Lijfstijlcoaches, een kennisnetwerk met meer dan 500 aangesloten professionals dat zich richt op de ondersteuning van personal trainers en fitness-managers, kondigt vandaag een samenwerking aan met 360digitaltwin.nl, een bedrijf dat gespecialiseerd is in 3D Virtual Tours.

Lijfstijlcoaches heeft als doel om personal trainers en fitness-managers te helpen bij de bedrijfsvoering van een sportcentrum of fitnessstudio. Een belangrijk onderdeel van deze missie is het ondersteunen en verbeteren van de marketingstrategie. Daar hoort uiteraard het vergroten van de online zichtbaarheid bij. Door de samenwerking met 360digitaltwin.nl kunnen leden van het Lijfstijlcoaches netwerk hun sportcentrum of fitnessstudio op een innovatieve manier presenteren aan een breder publiek.

360digitaltwin.nl maakt 3D Virtual Tours die een interactieve en levensechte weergave geven van een sportcentrum of fitness-studio. Met behulp van deze tours kunnen de leden van het Lijfstijlcoaches netwerk haar doelgroep een kijkje geven in hun praktijkruimtes en sportfaciliteiten. Dit kan een positieve invloed hebben op de keuze om voor hun sportcentrum of fitness-studio te kiezen.

“We zijn erg enthousiast over de samenwerking met 360digitaltwin.nl”, aldus Frank Trousselot, eigenaar van Lijfstijlcoaches. “De 3D Virtual Tours zijn een innovatieve en effectieve manier om de online zichtbaarheid van onze leden van het Lijfstijlcoaches netwerk te vergroten. Het stelt onze leden in staat om hun sportcentra en fitness-studio’s op een unieke en interactieve manier te presenteren aan het publiek. We geloven dat dit ze zal helpen om meer mensen te bereiken.”

“We zijn verheugd om samen te werken met Lijfstijlcoaches”, zegt Manolis Geldermans, eigenaar van 360digitaltwin.nl. “Onze 3D Virtual Tours bieden een unieke manier om locaties online te presenteren. Door onze technologie te combineren met de expertise van Lijfstijlcoaches, kunnen we samen een geweldige ervaring bieden aan het publiek van de leden van het Lijfstijlcoaches netwerk.”

De samenwerking tussen Lijfstijlcoaches en 360digitaltwin.nl is een stap in de richting van het vergroten van de online zichtbaarheid van de leden van het Lijfstijlcoaches netwerk en het bieden van een innovatieve en interactieve manier om hun diensten te presenteren aan een breder publiek.

Meer informatie over dit persbericht:

Lijfstijlcoaches

Frank Trousselot | 06-46909524 | info@lijfstijlcoaches.nl

360digitaltwin.nl

Manolis Geldermans | 085-0608098 | mail@360digitaltwin.nl