Ga naar de inhoud

Matterport voor virtuele rondleidingen

360digitaltwin.nl gebruikt Matterport

Voor het ontwikkelen van onze 3D Virtual Tours en onze Google Streetview Tours maken wij gebruik van camera’s en software van Matterport. Op dit moment is Matterport marktleider op het gebied van het ontwikkelen van virtuele rondleidingen. De kwaliteit van de opnames in combinatie met de software die boordevol artificial intelligence (AI) zit, zijn voor ons doorslaggevend geweest voor deze keuze. Deze korte video geeft een indruk van het Matterport platform.

Matterport in 90 seconds

Matterport in het kort

Matterport is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van virtuele rondleidingen door middel van hun unieke camera’s en software. Met de Matterport-camera kunnen gebruikers 3D-scans maken van gebouwen en ruimtes, waardoor er een nauwkeurige virtuele weergave ontstaat die de kijker het gevoel geeft daadwerkelijk in de ruimte te zijn.

De software van Matterport biedt gebruikers de mogelijkheid om de gemaakte scans te bewerken en te publiceren als virtuele rondleidingen op het internet. Hierdoor kunnen potentiële kopers, huurders of bezoekers op afstand een interactieve tour maken door een gebouw of ruimte, zonder fysiek aanwezig te zijn.

Matterport is vooral populair in de vastgoedsector, waar de camera’s en software worden gebruikt om virtuele rondleidingen te maken van huizen, appartementen, kantoren en commerciële panden. Het biedt ook voordelen voor de evenementen- en toerismesector, waar het bijvoorbeeld mogelijk is om virtuele tours te maken van musea, hotels of historische bezienswaardigheden.

Matterport Service Provider

Als Matterport Service Provider kunnen wij u helpen met het ontwikkelen van een virtuele rondleiding. Wij staan klaar met kennis, ervaring, apparatuur en software om uw virtuele tour te ontwikkelen, te hosten en te onderhouden. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.