Ga naar de inhoud

360 Digital Twin Service Portal

Introductie 360 Digital Twin Service Portal

Afgelopen maand hebben wij ons 360 Digital Twin Service Portal in gebruik genomen. Het 360 Digital Twin Service Portal is een belangrijk hulpmiddel in de ontwikkeling van onze 3D Virtual Tours.

Een 3D Virtual Tour is een visuele presentatie in drie dimensies waarmee een gebruiker door een ruimte kan navigeren alsof hij fysiek aanwezig is. Het kan interactieve elementen bevatten, zoals hotspots die aanvullende informatie geven of de gebruiker in staat stellen om naar verschillende delen van de ruimte te gaan.

Om een 3D Virtual Tour te ontwikkelen maken wij met onze professionele apparatuur opnames van een bedrijfslocatie. Op basis van de gemaakte opnames ontwikkelen wij een Digital Twin met behulp van het Matterport platform. Het 360 Digital Twin Service Portal gebruiken wij vervolgens om de Digital Twin geschikt te maken als 3D Virtual Tour.

Voorbeelden van mogelijkheden in ons 360 Digital Twin Service Portal:

  • Branding met vertoning van logo en bedrijfsgegevens
  • Interactief gebruikersvriendelijk menu
  • Labelen van ruimtes
  • Toevoegen en bewerken van infopoints
  • Meertalige presentatie van de 3D Virtual Tour
  • Toevoegen van media zoals afbeeldingen en Youtube content
  • Toevoegen 3D objecten

In de komende maanden zullen wij op deze blog met uitleg en voorbeelden verder ingaan op de specifieke mogelijkheden van ons 360 Digital Twin Service Portal.

Het 360 Digital Twin Service Portal is eventueel ook toegankelijk voor onze opdrachtgevers. Wij leveren dan de basis versie van de 3D Virtual Tour op. Vervolgens heeft u via een beveiligde internetverbinding toegang tot ons 360 Digital Twin Service Portal om de 3D Virtual Tour zelf verder te bewerken.

Meer informatie over deze onderwerpen: 3D Virtual Tour

Of vraag direct een offerte aan: Offerte aanvragen